Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'EMS'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Information
    • News And Announcements
    • Server Information
  • Community Forums
    • ArmA 2
    • ArmA 3
    • General Discussion
  • Suggestions and Bug Reports
    • ArmA 2
    • ArmA 3
    • Website Suggestions
    • Website Bugs
  • Community Support
    • Compensation Requests
    • Player Reports
  • Sheriff Office (ArmA 3)
    • Bulletin Board
    • Human Resources
  • Fire Department (ArmA 3)
    • CFD Bulletin Board
    • Human Resources
  • Other Links
    • Submit Staff Application
    • Submitted Staff Applications
    • Submit Ban Appeal
    • Submitted Ban Appeals
    • Submitted Apps
    • Public Archives
    • ArmA 3 Early Access Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 40 results

  1. Brad Williams

    Arma 2 EMS in a nutshell

    Ah, what good times they were. Or that they are now. Who knows. Could be either now or before. ¯\_(ツ)_/¯
  2. Knowing the EMS / Fire are a neutral faction, they can't be robbed or taken hostage. But I think it would be good for the EMS and fire to have tasers in case of a situation where someone is trying to rob them or someone is harassing or breaking the law where a police officer is not available. Such as a person walks into the hospital without permission or is trolling in the hospital, the EMT can taze said person and put the person into custody.
  3. Zac_

    Revival Chance

    Suggestion: Have a chance of being successfully revived and brought back to life by Cicada Fire & Rescue. The faster you get revived, the higher chance of survival you have. If CFR takes a long time to get to you, you have a lower chance of survival. Why: There are multiple reasons. - It's more realistic than the current system. - It would motivate PD to preserve life. - It would motivate EMS to get to a call faster. I'll explain my points in depth, don't read if you know what I mean. More Realistic The current system is basically where you have a 100% chance of survival if EMS is available to revive you. This is absurd, and not realistic at all. How can you get gunned down by 2 police officers with assault rifles, and have a 100% chance of survival? Life Preservation Now this is just common sense, really. If the CPD gets into a pursuit, someone could get out with a gun pointed at the ground ready to drop it, and the CPD just opens fire knowing you'll be revived anyways. If this was implemented, the CPD will most likely second guess lethal force as there could be a chance this suspect just goes into a new life. CFR Response Time CFR will be motivated to get to a call faster. How will this motivate them? Well, they know it's their priority to get to calls faster. Believe it or not, I've seen CFR code 3 to a call, stop at a gas station, then continue to the call. They can get distracted by something along the way to the call, like they're at 80 hunger and need food, or someone calls for them on the side of the road. If CFR knew that they needed to get to a call fast in order for a subject to be revived. I see one con to this, and that's the skin glitch interfering. With this new system that could be implemented, there would also need to be a new rule. 1.12 Skin Glitch If you die from the commonly known "Skin Glitch", and EMS fails to revive you, the new life rule does not apply. If you died in PD custody due to the skin glitch, you are to bring yourself back to PD custody. Media: N/A Download: N/A
  4. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Titan 2. What is your Player ID? Answer: 76561198023838959 3. What is your age? Answer: 20. 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: Mainly doing this for fun, and ranking up is not that important to me. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes. 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: At the moment I got 258 hours in Arma 2, 172 in OA and 2471 in Arma 3. I have solid experience with all Arma games and especially life servers. Usually I play as either a cop or EMS, but I prefer EMS on most servers. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes, but I work a lot and therefor wont be able to be on every day. 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I was running my own Arma life community for 5 years. In real life I work as a security guard with police authority, paramedic and have my own private detective firm. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  5. Christopher

    I died again.

  6. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Funky123 2. What is your Player ID? Answer:76561198118322462 3. What is your age? Answer: 12 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: i wanna become EMS aviation at least and if i get there i would wanna keep moving up 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: because im good with working a team i always listen to supervisors and i am respectful 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I take directions well and i always am respectful Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  7. Piewalker

    EMS Application

    EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Piewalker 2. What is your Player ID? Answer:76561198188797650 3. What is your age? Answer: 16 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: EMT 2 and maybe even Aviation 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes i am 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: Patient and determined to get anything and everything done 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes i am man 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer:Well i will always listen and follow orders and do what needs to be done. Pretty good chap to talk to and very good personality plus a great sense of humor Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  8. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Alexandu 2. What is your Player ID? Answer: 76561198092113113 3. What is your age? Answer: 17 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: I want to join aviation. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes, I do. 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I'm friendly, I have experience and people always need someone to save them :-). 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: I do not have a lot of time by school, fitness,... but I'll try my best. 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I have been in 48MI clan from the beginning and after 16 months I got out. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  9. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Rollin2324 2. What is your Player ID? Answer:76561198062830341 3. What is your age? Answer: 16 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: I really just want to be a higher up paramedic because it's all I play on the server and untrained sucks. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes, but I have a busy schedule so only if it is necassary am I going to WANT to....If it is the only way then that is completely fine. 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I follow rules well, try my best to RP as a paramedic, and I usually handle situations with a level head. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes, EMS is all I play and I really strive to become better. 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I guess I could just say that RP is one of my favorite things right along with Arma II so this server is kind of a heaven to me.....plus I really like EMS affiliated things. Thanks Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  10. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Curtis Calvert 2. What is your Player ID? Answer: 76561198098027034 3. What is your age? Answer: 17 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: As far as i can. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I believe that i can bring my years of training within the EMS/ FD to your server and put them to work the best i can, I am alsways willing to help other people who may or may not understand what or when todo something as soon as the issue arrives. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I have had many years on different servers and communities within arma 2, arma 2 OA and arma 3 ranking from the bottom rank right up to chief, i have delt with some of the most weirdest to some of the most creative stories from victims waiting up on calls so i know what to exspect and how to answer and talk to people. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  11. TheUnlawfulGamer

    EMS Application- Accepted

    EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Tommy 2. What is your Player ID? Answer: 3. What is your age? Answer: 17 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: Lieutenant 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I am kind and understanding, i will go above and beyond for the citizens of Cicada. i have experience of being part of EMS. I am patient and willing 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I have had exprience as EMS before with another role-play community, i believe that EMS is one of the most important part of Role-play as they keep the role-play moving and can really outline the circumstances of the things that happen in Role-play. because of this i am willing to do what ever it takes to fufill my role as EMS Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  12. TheUnlawfulGamer

    EMS application - Denied

    EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: tommy 2. What is your Player ID? Answer: 3. What is your age? Answer: 17 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: All the way to the top 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I am kind and dedicated to EMS 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I can do well over 2 hours a week and i am willing to go above and beyond Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  13. ansljeremy

    Medic/Firefighter Ratio

    ESU should have a ratio,cause it is getting annoying having 15 civs 13cops and 7 medics, it is useless & lessens interaction, civs can't cop medics,and cops don't have anyone to pullover or interact with. 28people to 7 medics is insane, there should be a ratio for like 1medic to 10 people we don't need a thousand medics and no civs or cops.
  14. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer:Pandemic507 2. What is your Player ID? Answer:76561198115725215 3. What is your age? Answer:16 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer:I am aspiring to go very far with the EMS, and to advance through the ranks during my career as an EMS unit. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer:Yes, I am willing to do training to become part of the EMS. 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer:I am dedicated, creative, and patient. I believe I can be of benefit to the community as a member of the EMS and bring a positive experience to those i encounter as my role in EMS. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer:Yes, I am willing to put in time to become the best EMS. 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer:I always try my hardest. I am willing to put others before myself, and reach out to those that are in need. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  15. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Hank Eichmann 2. What is your Player ID? Answer: 76561198107368407 3. What is your age? Answer: 15 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: As far as it takes me 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Of course 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I have tons of experience working as EMS. I was EMS on Evo-City back when it was up. I played on it religiously back when. Mostly always as EMS. I'm a friendly person as well as a serious role-player. I can handle stress and be quiet active. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes. Yes I am 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: Well, besides what I mentioned in question 6, here are some more. I've worked for other people (not just Arma, such as Gmod for example) and have been called "Very mature for your age" when I was 13. I quiet adaptable and can move fast and come up with solutions with ease (most of the time. I'm not perfect). Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  16. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer:Ghost 2. What is your Player ID? Answer: 76561198149081653 3. What is your age? Answer:14 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer:FD Supervisor 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer:Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: Cause I Was A Previous FireFighter i Was Kinda Inactive And had Some Mistakes And I Want to Rejoin 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer:Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer:Well Im Always On Teamspeak So You Can Find me Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  17. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: OrangeMeerkat 2. What is your Player ID? Answer:76561198090955052 3. What is your age? Answer: 18 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer: I am looking to go as far as I can, I believe anyone can go far enough if they try. 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer: I have experience as EMS on another island life server before it shutdown, I went all the way up to Chief. I also have great teamwork and can be friendly with the people I meet no matter the situation. Another reason is my driving skills, I dont want to boast but this is all what people have said. I am able to go high speed around every corner and expect the unexpected this is useful because I can get to a situation before it evolves further. I am not only good at driving but I have great flying skills aswell, I'm able to land in places most people cant, this is a reason why you should pick me over other EMS Applicants because I will be able to do my job faster and more efficient. 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I am able to be very active within the server when other people cant because I live in england meaning when the other english players are on as civ or cop I can be on as ems. I also have great roleplay skills and understanding of how real life paramedics and fire brigades work as I have had many family members working within them. I also have a great understanding of the rules as I was previously EMS before having hardware issues. I understand that it has greatly changed but I have read over your new protocols for aviation, ems and fire services. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  18. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer:[iNFIDEL] 2. What is your Player ID? Answer:76561198044864228 765611 3. What is your age? Answer:18 4. How far are you looking to go with in EMS. Answer:FireFighter 2 5. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 6. Why should we pick you over any other EMS Applicant. Answer:I am dedicated to RolePlay. I am a great leader, and also a great follower. I have always had a love for EMS-Fire. I would make a great unit to the Team 7. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer:Yes 8. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer:I have had over 1600 hours on arma. I have been playing a LIFE based game mode for at least half of that 1600 hours. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  19. EMS Application 1. Your TS name (should be same as in-game) Answer: Hugo8 2. Are you over the age of 14. Answer: Yes, 16 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: As far as i can go. As my time zone is GMT+1 i don't tend to see many high ranking units on when i too am on. My goal is to become a high ranking unit in the EMS and FD so i can attend all calls such as a gas leak as when i am online, there doesn't tend to be units online who can respond to it. Although this would take a lot of time and training, i could see my self taking a higher rank and taking a leadership role in the EMS. Like I said before, there doesn't tend to be high ranking units on to guide new players, so i believe i would be able to help these players out and taking a leadership role in the force to guide all those in need. 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Although my time zone is GMT+1 which could make it hard to complete training, i would be more than happy to complete any training needed. I see the training as not a test to see how i perform, but instead to learn and become a better unit from those higher up. I believe the training to be a valuable use of time as it's important that higher ranking units know the protocol and can set a good example for those untrained . 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: You should pick me over other applications as i not only work hard and log many hours to make sure i can be the best unit i can, but i also feel that RP is a strong point in the community. I see RP as an important role in the EMS and i could bring a lot of RP scenarios to the table. I focus manly on doing the job and getting it done ASAP if need be, but can also heavily RP it to make every call more enjoyable, for myself and the patient. 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: I will put in as much time as i can to stay active on EMS. EMS is currently my most played faction as i enjoy the RP which EMS can bring. I can certainly log more than the minimum hours required on EMS as i understand that it's important to stay active. Other than being part of flyers tow truck service, i won't be on anything else, so i can put the most hours into EMS. 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I have value RP and stay in character at all times to make every call enjoyable for myself and others. I have read the protocol many time to make sure i know what i'm doing and to make sure i do nothing wrong. Although i can't fully remember all of the protocol, the more hours i play on EMS, the further my knowledge will go. I wish to become one of the best EMS units and be a great example to others. I hope i have written enough to show that i will be a good pick for EMS over others and i ensure that i will to everything i can to become the best unit online! Thank you for the time and effort you put it too reading and processing my application, I hope that i can too be a unit in the EMS division. Hugo Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  20. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer:Reaper1-1 2. Are you over the age of 14. Answer:Yes 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer:Ems Supervisor 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer:Yes 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer:Because i bring great additude and great leadership to the table 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer:Yes 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer:im listen great,always respecting all my fellow players. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  21. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Cpl. K.Cobra[sC] 2. Are you over the age of 14. Answer: Yes, I am 18 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: I am looking to go as far as FD if not even Further 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes, I am happy to under take any sort of training 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: I be leave I should be picked due to my vast knowledge of not just EMT but FD as well, I have been playing Island life for around 5-6 years now and have always loved the idea of being the person who is able to save peoples lives, I can handle stressful situations without much dilemma and I have a vast range of skills that would help this department 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes, I am willing to put in the required hours demanded by me 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I have a been FD in another community (RLRPG), I have been playing IL for around about 5-6 years, I have a vast range of knowledge and skills and I always strive for self improvement. Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  22. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Akzzu 2. Are you over the age of 14. Answer: Yes. 17 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: As far as possible! i would like to drive fire truck!! 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes i wanna be best of the bests! 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: Im very positive and i got not much help when i started so i wanna help news so they will get help and asnwers! 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes! 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: Im positive and helpfull! i always wanna help people! and i like roleplay really much! Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  23. ItsThatGamer2014

    Ghost's EMS app

    EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: Ghost 2. Are you over the age of 14. Answer:Yes 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: I want to go beyond average civ roleplay and I want to become apart of the EMS roleplay as I hope to become a paramedic when I become older and I think I could be very good at roleplaying as esu such as going beyond my way to become EMS... 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes I am 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: Because I will go beyond average roleplay and do my best to further my roleplay as much as I can to become EMS 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes alot of it... 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I want to become EMS when I get older and I think roleplaying as this could be very fun and a way to put forword for EMS Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  24. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: James Burns / R2-D2 2. Are you over the age of 14. Answer: Yes 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: EMS Supervisor 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer:yes 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: Cause I have experience 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer:Yes 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: I am always looking to help people with their problems Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
  25. EMS Application 1. Your TS name (should be same as ingame) Answer: william S.H. 2. Are you over the age of 14. Answer: Yes im 16 3. How far are you looking to go with in EMS. Answer: EMT 2 4. Are you willing to do training to become part of EMS. Answer: Yes 5. Way should we pick you over any other EMS Application. Answer: Because i love to Help and i think im a good Emt 6. Are you willing to put in the time to become the best EMS. Answer: Yes 7. What can you tell us about you that will help us pick you. Answer: Im almost everyday on the server Please Do not not Poke or PM command staff till two days has pasted, with no response.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.